Här finns några länkar till artiklar och filmer som andra skriver om oss. Titta på filmen som destination Jönköping producerat  ”Den naturliga maten – Julfilm” Besök hos matproducenter runt om i destinationen och ett glöggmingel i Uppgrenna Naturhus!

Uppgrenna Naturhus och dess grund Bodil Antonsson får Jönköpings kommuns miljöpris. Det tillkännagavs under onsdagen i den härliga byggnaden.

Miljöpris till naturhus

An old Swedish barn has been transformed into a gorgeous low-impact greenhouse where people and plants thrive together in harmony. Located on the edge of Lake Vättern in southern Sweden, the Uppgrenna Nature House is a greenhouse, spa, and conference building that grows food sustainable with a closed-loop water recycling system.
Läs mer>

Ni som följer bloggen vet att jag vuxit upp i vackra lilla Gränna och att jag fortfarande tillbringar somrar och helger här .För några veckor sen när jag var hemma passade vi på att ta en fika på  Upggrenna Naturhus . Vi hade planerat redan i somras att göra ett besök i det nybyggda naturhuset men varje gång vi tittade förbi så var det så mycket folk så det sköts upp. Läs mer>