EkoCaféet

Öppet dagligen Maj-Augusti 11.00-18.00.  Från och med måndag 26 augusti 11.00-16.00!! 

Från och med 1  september har caféet endast öppet lördagar och söndagar 11.00-16.00

 

Gott fika kan avnjutas på terrassen, i medelhavet, balkongen eller ute i trädgården! Vätterutsikten är magisk oavsett var du väljer att slå dig ner! Allt vi säljer i caféet är ekologiskt förstås och  vårt supergoda Mexikanska kaffe är rostat på Gårdsrosteriet Vistakulle. Vi försöker även alltid få tag på så närodlat som möjligt, och stor del  av våra grönsaker är ju härodlat, då vi  odlar mycket själva!  Vi har alltid veganska och glutenfria alternativ, samt en del rawfood.

Vi har ej någon lunchmeny, dock serveras säsongens soppa mellan 12.00-14.00, samt även några “matigare” smårätter, som t.e.x våra grillade surdegsmackor som går att beställa fram till 17.00

I vårt ekocafé är det datafritt! (Mötesrum med wifi kan bokas utanför caféets öppettider. Välkommen att mejla bodil@uppgrennanaturhus.se för info/offert)

Vårt loft under glastaket är endast tillgängligt vid guidade visningar, konserter, yoga, meditationer eller hängout (se nedan), och måste då förbokas.

Hängout

Om du vill chilla ordentligt när du är här finns även möjlighet att boka “hängout”. En timmes återhämtning i våra hängmattor under glastaket kanske kan vara skönt oavsett om du har åkt långt och behöver en paus, eller om du bara vill komma för en avkopplande stund! Detta gäller under caféets öppettider! Kostnad 150 kr/person/timme fruktdrink ingår. För att man skall få en skön och ostörd stund  är det endast de som bokar hängout som har tillgång till loftet under glastaket. Lägsta ålder för hängmattorna 16 år.

Obs: Det går nu även att boka in sällskap utanför caféets öppettider för  Födelsedagar, Tjejkväll, kickoff mm mm i regnskogen för 10-18 personer!!! Välkommen att höra av er för offert!! 0733 916147.

 

 

Välkommen!!!