Sol/ljus/värme behandling

Regnskogen är ett mysigt rum med lummig grönska och en porlande damm och där kan du få uppleva en skön sol/ljus/värmebehandling  med hjälp av vår solanläggning från suntech. Det är en artificiell sol, väldigt lik den riktiga solen, men utan hälsorisker. Du får värmen , ljuset och även ett tillskott av den viktiga vitamin D. En skön avkopplande stund där du under en timme får uppleva soluppgång, dagsol samt solnedgång! 

Lägsta ålder 12 år

Pris: 350 kr inkl uppfriskande drink.

Varmt välkommen att boka!

Läs mer om vår solanläggning här :http://suntechgroup.se/?lang=sv

Djupavslappning

Boka in en grupp för ledd meditation/djupavslappning! Skönt, avslappnande både mentalt och fysiskt återhämtande!

1500 kr exklusive moms för en grupp upp till 10 personer. Mellan 10-15 personer 140 kr/person exklusive moms.

Välkommen att kontakta oss för bokning eller mer info!

Friskvårdspaket/ Stresshantering- Personalgrupper mm.

Boka in en grupp för avslappning och stresshantering i Naturhuset med omgivning. Mellan September- April i erbjuder vi Mindfulnessövningar, djupavslappning, ledd meditation. Vi kan använda oss av både Naturhusets vilsamma miljöer både utom och inomhus samt omkringliggande promenadstråk såsom Naturreservat Girabäcken . Fika och/eller lunch kan också ordnas! Möjlighet finns att boka hel eller halvdag eller endast några timmar för skön återhämtning! Det går även att kombinera möte med friskvård Vi försöker skräddarsy er dag efter era önskemål! Kontakta oss för bokning och/eller mer info.

 

Djupavslappning Hypnos/suggestionsterapi

Stresshantering. Självinsikt.Självkänsla.
Hitta din inre kraft. Sömnproblem. Mental och fysisk avslappning. Målbildsträning.

Dessa är några av de områden du kan få hjälp med att lära dig utveckla. Bodil har sedan 2010 arbetat med mental avslappning/träning och suggestionsterapi både för grupper och för enskilda.

Hypnos är ett fantastiskt verktyg, bland annat, vid behandling av  bekymmer kring ovan nämnda områden. Hypnos är ett framkallat tillstånd av samtidig avslappning, koncentration och inlevelse för både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans. Hypnos är ett alltså fullständigt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. En person i hypnos sover inte utan väljer bara att temporärt vara mer inre upplevande än yttre. Mer inre fokuserad än yttre.

Priser: 900 kr per session. En session är  ca 50 min. Första besöket dock ca 1 h.

Välkommen att höra av er till bodil@rummet.eu för ytterligare info eller bokning. Eller ring 0733 916147

Bodil Antonsson Dipl Suggestionsterapeut SSEAH

 Välkommen med din bokningsförfrågan via formuläret här nere eller ring direkt 073-391 61 47

Boka behandling

12 + 9 =