Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop”You are the voice” med Fredrik Swahn!

10 september, 2017 @ 18:00 - 19:30

295kr

Energi Sång och glädje med Fredrik Swahn!

Energi, röst, musik, andning – kontakt med dig själv och varandra genom detta!

Välkommen till en härlig röstworkshop med artisten och glädjespridaren Fredrik. Han har just släppt en helt ny skiva som heter “Connect” så då måste ju workshopen vara interaktiv!
Du är så välkommen att vara med (och delta) på världens första albumrelease-workshop-turné som fortsätter i sommar och höst med ny musik i Workshopform som skapar mer liv, energi, kontakt och gemenskap.
En slags blandning av Fredriks Röstworkshop – “You are the voice” och releasekonsert…Vi kommer att få värma upp rösterna o kroppen med den sångpedagog Fredrik är i grunden, lite lekfulla röstövningar och sen få lära oss ett par refränger från Fredriks helt nya album.
Det blir opretentiöst och under Fredriks devis-“Låt lusten att prova vara starkare än rädslan att misslyckas”.
Du kan ha sjungit massor eller inget, huvudsaken att du är en nyfiken själ, med öppet sinne så lovar vi att det här kommer att bli en oförglömlig kväll!
Musik, texter och energi som skapar kontakt både med oss själva och varandra.

I priset för workshopen ingår även efterföljande konsert med Fredrik under kvällen, där ni deltagare självklart också medverkar!

Fika/snacks kommer att finnas till försäljning under paus.

Workshopen anordnas i samarbete med NBV.

 Fredrik är utbildad sångare på Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Han har medverkat på och producerat ett tio-tal album, har en gedigen musikalkarriär med huvudroller i Rent, Hair, West side story m.fl. på sitt cv, medverkat fyra gånger i ”Så skall det låta”, programlett Bollibompa, tävlat i Melodifestivalen (-93) och var ansvarig för sommarplågan ”Herrarna i Hagen” (-92). Förra albumet ”Ut i livet” (på egna bolaget Swahn Records) sålde 7000ex. 2014 släppte Fredrik sitt tredje soloalbum ”Mitt i livet” som han fortfarande turnerar med en soloföreställning som Regina Lund regisserat. Fredrik Swahn är en av Sveriges mest anlitade underhållare och konferencierer till företagsevents runt om i Sverige. Röstworshops och personlig utveckling ligger också Fredrik varmt om hjärtat.

”… Fredrik är en härlig stämningshöjare, har humor, otrolig energi, en enorm känsla för timing och framför allt är han en grym sångare!”
Eva Gidlöf, VD Tieto Sverige

”Man är uppfylld av positiv energi och kraft efteråt.”
Lill Lindfors

”Fredrik lyckas med konstycket att förena humor och allvar på ett brilliant och mycket personligt sätt. På vägen hem kände jag mig mer levande-kan ett betyg bli bättre?”
Petra Mede

Senaste singeln: https://www.youtube.com/watch?v=hy591lJS2Gc&list=PL8lcqCHuerJGmjQC2E6ZwghNtlXo4EkDq&index=1
Klicka in dig på Yoy are the voice-röstworkshopgruppen.

Vänliga hälsningar: FREDRIK SWAHN

 

Varmt Välkommen!

 

Biljetter

Detaljer

Datum:
10 september, 2017
Tid:
18:00 - 19:30
Pris:
295kr
Evenemang Kategori:

Plats

Uppgrenna Naturhus
Uppgrenna
Gränna, 56391 Sverige
Telefon:
073-391 61 47

Arrangör

Uppgrenna Naturhus
Telefon:
073-391 61 47
E-post:
bodil@uppgrennanaturhus.se
Webbplats:
http://uppgrennanaturhus.se