Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Miniworkshop med Marie Bergman – röstkraft, sång och helande ljud

9 september, 2015 @ 18:00 - 21:00

500kr

DEN ÄKTA VARMA LIVSTONEN I VAR OCH EN

Miniworkshop med Marie Bergman – röstkraft, sång och helande ljud

Röstflow och frihetskänsla, livsdrive och röstlyft, intonerande ljud, skapande stillhet, ljus hjärtevibration, global kärlekskraft, stark medveten kommunikation och medglädje. Rösten rymmer en mångfald i oss! Workshopen avslutas med en cirkeltoning där vi alla ger och tar livsladdade toner. Ingen rösterfarenhet behövs. Sång och Toning är en medfödd förmåga som kan stärkas, väckas, tränas – i var och en!

Marie kommer till Uppgrenna Naturhus med sina gamla tibetanska klangskålar, sin älskade gitarr och en bunt passionerade livssånger för pirrande nervsystem och längtande hjärtan. Det blir en magisk miniworkshop i röstkraftens tecken i Orienten under stjärnorna med Inspirerande sång, Röstgympa och Måbratoning under stjärnorna. Hoppas vi. Du behöver ingen rösterfarenhet för att upptäcka och använda röstens många fantastiska bonusmöjligheter. Vi går på upptäcksfärd för att stärka och finna mer av rösten. Marie röstvan reseledare, ger dig nycklarna. Att äga sin röst är att äga sin kraft!

Sång växer när vi sjunger från hjärtat och inget dömade, förminskande eller självdissande står i vägen, bara ett varmt tillåtande och självstöd får kanalerna att öppna sig och kroppen att grunda sig tryggt. Röstgympa är den enkla träning som hjälper och stödjer din röst, din lust och att du finner ditt fokuscentrum. Du lär vissa muskler att slappna av och andra sångmuskler att stärkas.Vi märker hur bärande och essentiell den naturliga sångandningen är och lär oss rikta den kreativa tanken för att ladda tonen för att nå fram, nå ut, nå in. Beröra och göra skillnad! Vi provar Helande Toning s.k. Functional Sound, skön inre måbramassage och en smart metod för själshälsa och egenvård där kroppen kan stärka sina funktioner och sin självläkningsförmåga, kan möta våra livsbehov, vår utvecklingspotential och vår hälsohållbarhet bättre. Du har mycket att lära din röst men din röst har ännu mer att lära dig.

Om Marie:

Marie Bergman är en av våra mest välkända artister, i över 40 år har hon turnerat vägarna i hela Skandinaven och aldrig stannat i växten utan ständigt öppnat repertoaren för nya möjligheter och uttryck. Hon har 21 egna skivor bakom sig, den senaste ”Den Mänskliga Faktorn” gavs ut 2014. Marie har parallellt med sin artistkarriär i mer än 25 år utbildat sig i själshälsa, egenvård och holistiska röstmetoder. Hon är utbildad terapeut (Psykodrama), symbolterapeut ( bild, dröm, myt), qigonginstruktör (Biyunmetoden), röstterapeut (Soulvoice) och klangmassör (Peter Hess metod). Hon har arbetat som gästprofessor i sång i Århus och Köpenhamn, i Danmark i fem år och har Toningskurser och sångkurser i hela Skandinavien. Hon håller sedan 6 år TONING FÖR ALLA i Katarina kyrka i Stockholm.

 

www.mariebergman.com

Biljetter

Detaljer

Datum:
9 september, 2015
Tid:
18:00 - 21:00
Pris:
500kr
Evenemang Kategori:

Plats

Uppgrenna Naturhus
Uppgrenna
Gränna, 56391 Sverige
+ Google Map
Telefon:
073-391 61 47

Arrangör

Uppgrenna Naturhus
Telefon:
073-391 61 47
E-post:
bodil@uppgrennanaturhus.se
Webbplats:
http://uppgrennanaturhus.se