Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konsert med Fredrik Swahn!

10 september, 2017 @ 19:30 - 20:30

175kr

Välkommen till en härlig konsert med Artisten Fredrik Swahn!

Fredrik kommer att bland annat framföra låtar från nya plattan. Fredrik är en otroligt entusiasmerande artist och en fantastisk sångare och ni i publiken inbjuds också att medverka i konserten. Så massa sång och glädje utlovas!!

Denna konsert är en del av sångkvällen med Fredrik som alltså går att boka separat här. Vill du delta i både sångworkshopen(innan) och  konserten så bokar du endast Workshopen!! ( Denna konsert ingår i workshops-priset)

Varmt Välkommen!!

Konserten anordnas i samarbete med NBV.

Fredrik är utbildad sångare på Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Han har medverkat på och producerat ett tio-tal album, har en gedigen musikalkarriär med huvudroller i Rent, Hair, West side story m.fl. på sitt cv, medverkat fyra gånger i ”Så skall det låta”, programlett Bollibompa, tävlat i Melodifestivalen (-93) och var ansvarig för sommarplågan ”Herrarna i Hagen” (-92). Förra albumet ”Ut i livet” (på egna bolaget Swahn Records) sålde 7000ex. 2014 släppte Fredrik sitt tredje soloalbum ”Mitt i livet” som han fortfarande turnerar med en soloföreställning som Regina Lund regisserat. Fredrik Swahn är en av Sveriges mest anlitade underhållare och konferencierer till företagsevents runt om i Sverige. Röstworshops och personlig utveckling ligger också Fredrik varmt om hjärtat.

”… Fredrik är en härlig stämningshöjare, har humor, otrolig energi, en enorm känsla för timing och framför allt är han en grym sångare!”
Eva Gidlöf, VD Tieto Sverige

”Man är uppfylld av positiv energi och kraft efteråt.”
Lill Lindfors

”Fredrik lyckas med konstycket att förena humor och allvar på ett brilliant och mycket personligt sätt. På vägen hem kände jag mig mer levande-kan ett betyg bli bättre?”
Petra Mede

 

New album

Biljetter

Detaljer

Datum:
10 september, 2017
Tid:
19:30 - 20:30
Pris:
175kr
Evenemang Kategori:

Plats

Uppgrenna Naturhus
Uppgrenna
Gränna, 56391 Sverige
Telefon:
073-391 61 47

Arrangör

Uppgrenna Naturhus
Telefon:
073-391 61 47
E-post:
bodil@uppgrennanaturhus.se
Webbplats:
http://uppgrennanaturhus.se